One true loves

Beschrijving

Van de bestelling auteur The seven husband of Evelyn Hugo. Nu met bedrukt boekblok en handtekening. ‘Hartverscheurende roman over de vraag of het mogelijk is meerdere soumates te hebben’- US Weekly

Van bestsellerauteur Taylor Jenkins Reid verschijnt de Nederlandse vertaling van One true loves, over een jonge vrouw die lange tijd nadat haar man vermist is geraakt opnieuw verliefd wordt. Maar wat als hij na jaren weer terugkomt?

De twintiger Emma Blair trouwt met haar middelbareschoolliefde Jesse. Ze leven het leven van hun dromen in Los Angeles, in alles ver verwijderd van hun ouders in Massachusetts. Maar op de dag dat ze één jaar getrouwd zijn, raakt Jesse vermist bij een helikopterongeluk boven de Stille Oceaan.

Gebroken keert Emma terug naar haar ouders. Dan komt ze een vriend van vroeger tegen, Sam, en totaal onverwacht wordt ze weer verliefd. Dit lijkt haar tweede kans op geluk. Tot ze een telefoontje krijgt, van Jesse. Emma moet kiezen tussen een echtgenoot en een aanstaande, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan…

Met One true loves heeft bestsellerschrijfster Taylor Jenkins Reid een ontroerende roman geschreven over wat het betekent om werkelijk lief te hebben. Bestaat er zoiets als de enige ware?

Extra informatie

Kies je bindwijze

E-book, Paperback

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

30 januari 2024

Aantal pagina's

336

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Taylor Jenkins Reid

Hoofduitgeverij

Ambo|Anthos

Eerste Vertaler

Marja Borg

Editie

1

Studieboek

Nee

EAN

9789026365614

Categorieën

Literatuur & Romans Feelgoodromans Literaire romans Romance Boeken

Taal

Nederlands, nl

Boek, ebook of luisterboek?

Boek

Beschikbaarheid

Te reserveren

Onderwerp of thema

Familie & Relaties, Dood & Rouw