Groeipijn

SKU: 4 Categorie:

Beschrijving

Bekend van het tv-programma Kamp Van Koningsbrugge

Het is niet altijd makkelijk om jezelf te zijn. Dat laat Ray Klaassens zien in zijn openhartige en avontuurlijke levensverhaal Groeipijn. Zijn innerlijk vuur bracht hem van de straten en bossen van Helmond, via de Koninklijke Militaire Academie naar bijzondere en gevaarlijke oorden. In de jungle van Belize, tijdens bombardementen in Beiroet en bij missies in het Midden-Oosten kon hij zich steeds verder ontwikkelen. Hij leerde: je wordt nooit groter dan wat je omgeving je kan bieden. Groeien doe je buiten je comfortzone. Daarvoor zijn lef, discipline en doorzettingsvermogen nodig.
Of het nu is als commando, inlichtingenofficier, ondernemer, tv-persoonlijkheid of spreker, Ray blijft zichzelf steeds weer uitdagen. De sleutel? Moeite doen, telkens opnieuw. Groei zal immers altijd een beetje pijn blijven doen.

Vanaf juni staat Ray Klaassens (meer dan 60.000 volgers op Instagram!) met zijn voorstelling Groeipijn! in de Nederlandse theaters.

Extra informatie

Kies je bindwijze

E-book, Paperback

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

09 januari 2024

Aantal pagina's

256

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Ray Klaassens

Hoofduitgeverij

Podium

Editie

1

Product breedte

141 mm

Product hoogte

23 mm

Product lengte

210 mm

Studieboek

Nee

Verpakking breedte

141 mm

Verpakking hoogte

23 mm

Verpakking lengte

210 mm

Verpakkingsgewicht

332 g

EAN

9789463812399

Categorie├źn

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Biografie├źn & Waargebeurd Psychologie Geluk & Zelfvertrouwen Positieve psychologie Medisch Boeken

Taal

Nederlands, nl

Boek, ebook of luisterboek?

Boek

Beschikbaarheid

Leverbaar

Studieboek of algemeen

Algemene boeken