De huizenruil

SKU: cZ Categorieën: , ,

Beschrijving

De spannende nieuwe thriller van Noortje Brink, auteur van de bestsellers Hotel van sneeuw, Zonnevlam en Druivenbloed. Voor de lezers van Linda van Rijn, Kiki van Dijk en Suzanne Vermeer.

Anna en Sieb ruilen hun huis in de vakantie om voor een appartement in Brussel, maar vanaf dat moment gaat alles bergafwaarts.

Anna en Sieb vieren vakantie in Anna’s moederland België. Ze hebben daar een prachtig appartement gevonden in een van de gezelligste wijken van Brussel. De eigenaren van dat appartement betrekken een maand hun woning in Amsterdam. Ideaal zo’n huizenruil, want zo wordt een lange vakantie heel betaalbaar. Maar dat de vakantie goedkoop is, blijkt al snel het enige ideale. Op de dag van vertrek krijgt Anna slecht nieuws, Sieb doet meer dan vreemd en dan blijkt het appartement dat er op de woningruilwebsite zo mooi uitzag in werkelijkheid een bijeengeraapt zootje. Als er dan ook nog ongure gasten aan de deur verschijnen, dringt het tot Anna door dat ze in de val zijn gelopen. Zullen ze ooit nog thuiskomen?

Extra informatie

Kies je bindwijze

E-book, E-book in Kobo Plus, Luisterboek, Luisterboek in Kobo Plus

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

08 november 2023

Aantal pagina's

103

Ebook Formaat

Adobe ePub

Hoofdauteur

Noortje Brink

Hoofduitgeverij

Loft Books

Lees dit ebook op

Android (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet)

Editie

1

Studieboek

Nee

EAN

9789047207986

Categorieën

Literatuur & Romans Thrillers & Spanning Feelgoodromans Klassieke misdaadromans Psychologische thrillers Literaire thrillers Boeken

Taal

Nederlands, nl

Boek, ebook of luisterboek?

Ebook

Beschikbaar in Kobo Plus

Beschikbaar in Kobo Plus

Beschikbaarheid

Leverbaar