Wie ik ben zonder jou

SKU: eU Categorieën: , ,

Beschrijving

De perfecte feelgoodcombinatie: grappiger dan Sophie Kinsella, hartverwarmender dan Beth O’Leary.

Joy (27) heeft haar leven helemaal uitgestippeld: huisje, boompje, Pinterestbord voor haar droombruiloft. Tot haar vriend verliefd wordt op een ander. Van het ene op het andere moment stort haar toekomstbeeld in elkaar. Voor Frida (72) voelt het alsof iemand drie jaar geleden de pauzeknop van haar leven heeft ingedrukt. Sinds het overlijden van haar man bestaan haar dagen uit een wandeling naar de supermarkt en een gesprekje met Nico en Thea – haar kamerplanten.

Wanneer de twee vrouwen elkaar op een bankje in het park ontmoeten, is dat het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap. Gewapend met een stapel zelfhulpboeken maken ze een plan om het leven én de liefde weer naar hun hand te zetten. Aangezien de boeken een gegarandeerd succes claimen, zou dat moeten lukken. Toch?

‘Wie ik ben zonder jou is een pareltje van Nederlandse bodem. Hartverwarmend, grappig en vol prachtige quotes.’ Jenniferleest

‘De personages zijn zo heerlijk menselijk dat je vanaf de eerste pagina van ze gaat houden, en de schrijfstijl is om door een ringetje te halen zo goed.’ Boekhopper

‘Personages die je in je hart sluit en na het einde van het boek nog helemaal niet wil vergeten.’ Manon_neke

Extra informatie

Taal

nl

Kies je bindwijze

E-book, Paperback

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

24 oktober 2023

Ebook Formaat

Adobe ePub

Illustraties

Nee

Hoofdauteur

Susan Muskee

Hoofduitgeverij

HarperCollins

Lees dit ebook op

Android (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet)

Editie

1

Studieboek

Nee

EAN

9789402769487

Categorieën

Literatuur & Romans Feelgoodromans Boeken