The Kissing Booth – Beth Reekles

Welkom op mijn boekenblog! Vandaag bespreken we een boek dat veel aandacht heeft gekregen: “The Kissing Booth” van Beth Reekles. Laten we er meteen induiken!

Beschrijving

“The Kissing Booth” is een cool, sexy romantisch boek geschreven door de zeventienjarige Britse sensatie Beth Reekles. Het verhaal draait om Rochelle “Elle” Evans: mooi, populair en nog nooit gekust.

Plot

Elle besluit een kusstand op te zetten tijdens het lentecarnaval van haar school. Wanneer ze Noah Flynn kust, wordt haar leven op zijn kop gezet. Haar hoofd zegt weg te blijven, maar haar hart wil dichterbij komen. Deze romance lijkt verre van een sprookje. Is Elle op weg naar een gebroken hart of krijgt ze haar sprookjeseinde?

Specificaties

Het boek is geschreven in het Engels, heeft een paperback bindwijze en telt 448 pagina’s. Het werd uitgebracht op 14 mei 2013.

Structuur

Gezichtspunt

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Elle, waardoor lezers een diep inzicht krijgen in haar emoties en gedachten.

Hoofdstukstructuur

Het boek is opgedeeld in meerdere hoofdstukken die Elle’s reis door liefde, vriendschap en zelfontdekking volgen.

Context en ontvangst

“The Kissing Booth” heeft veel aandacht gekregen, zowel positief als negatief. Veel lezers vonden het verhaal boeiend en verfrissend, terwijl anderen kritiek hadden op bepaalde aspecten van het plot.

Personages

Naast Elle en Noah zijn er verschillende andere personages die diepte toevoegen aan het verhaal, waaronder Elle’s beste vriend en Noah’s broer, evenals verschillende schoolvrienden en familieleden.

Thema’s

Het boek behandelt thema’s zoals eerste liefde, vriendschap, volwassen worden en de uitdagingen van de middelbare school.

Stijl en genres

“The Kissing Booth” is een hedendaagse romantische YA-roman met een vlotte, boeiende schrijfstijl die vooral jonge volwassenen aanspreekt.

Achtergrond

Beth Reekles was slechts zeventien jaar oud toen ze dit boek schreef, wat bijdraagt aan de authenticiteit van de tienerervaringen die in het verhaal worden beschreven.

Recensie

“The Kissing Booth” is een boeiend verhaal over jonge liefde en de uitdagingen van opgroeien. Hoewel sommige plotpunten voorspelbaar kunnen zijn, is de schrijfstijl van Reekles fris en boeiend, waardoor het een plezier is om te lezen.

Over de auteur

Beth Reekles is een jonge Britse auteur die opviel met haar debuutroman “The Kissing Booth”. Ze heeft sindsdien meerdere boeken geschreven en blijft een rijzende ster in de YA-literatuurwereld.

Andere werken van de auteur

Naast “The Kissing Booth” heeft Beth Reekles ook andere boeken geschreven, waaronder vervolgen op “The Kissing Booth”.

Samenvatting

“The Kissing Booth” is een verhaal over eerste liefde, vriendschap en de uitdagingen van de tienerjaren. Met boeiende personages en een vlotte schrijfstijl is het een must-read voor liefhebbers van YA-romantiek.

Leesalternatieven

Voor degenen die genoten hebben van “The Kissing Booth”, zijn er andere boeken in het YA-romantiekgenre die je misschien ook wilt verkennen, zoals werken van Sarah Dessen en Jenny Han.

Vaak gestelde vragen

 • Is “The Kissing Booth” geschikt voor alle leeftijden?

  Hoewel het boek voornamelijk is gericht op jonge volwassenen, kunnen lezers van alle leeftijden ervan genieten.

 • Is er een vervolg op “The Kissing Booth”?

  Ja, Beth Reekles heeft vervolgen geschreven op “The Kissing Booth”.

 • Is het boek verfilmd?

  Ja, “The Kissing Booth” is verfilmd en is beschikbaar op verschillende streamingplatforms.

 • Wat maakt “The Kissing Booth” uniek?

  De authentieke weergave van tienerervaringen en de vlotte schrijfstijl van Reekles maken het boek uniek in zijn genre.

 • Wie zijn de belangrijkste personages in het boek?

  De belangrijkste personages zijn Elle Evans en Noah Flynn.

Conclusie

“The Kissing Booth” van Beth Reekles is een boeiende YA-roman die lezers meeneemt op een reis van eerste liefde, vriendschap en volwassen worden. Of je nu een tiener bent of gewoon jong van hart, dit boek zal je zeker boeien van begin tot eind. Als je van dit boek hebt genoten, vergeet dan niet het te delen en je te abonneren op deze blog voor meer geweldige boekrecensies!