Cottage aan zee 1 – Duinroos

SKU: M Categorieën: , ,

Beschrijving

In Duinroos van Hilde Veeren vertrekt reisjournalist Molly na een moeilijke tijd naar Engeland om op de cottage van haar tante te passen. Voor fans van Jackie van Laren en Jenny Colgan.

Als reisjournalist Molly in Duinroos van Hilde Veeren wordt ontslagen bij het tijdschrift waarvoor ze werkt, is ze compleet uit het lood geslagen. Uit pure wanhoop gaat ze in op het aanbod van haar tante om een paar weken op haar cottage te passen in Somerset. Een tijdelijke oplossing, denkt Molly. Maar dan ontmoet ze de aantrekkelijke Atlas, het type stoere man waarvan ze nooit had gedacht dat hij op haar zou vallen, en doet ze een unieke vondst op een rommelmarkt. Maar ook in Somerset is niets wat het lijkt… Heeft Molly dan nooit geluk?

Duinroos van Hilde Veeren is het eerste deel in de Cottage aan zee-serie en een geweldig feelgoodverhaal vol humor en sympathieke personages, met een heerlijk Brits tintje. Voor lezers van Jenny Colgan, Jackie van Laren en Marijke Vos.

Extra informatie

Bindwijze : E-book

E-book, E-book in Kobo Plus

Bindwijze

E-book

Oorspronkelijke releasedatum

20 juni 2023

Aantal pagina's

282

Ebook Formaat

Adobe ePub

Hoofdauteur

Hilde Veeren

Hoofduitgeverij

Xander Uitgevers B.V.

Lees dit ebook op

Desktop (Mac en Windows) | Kobo e-reader | Android (smartphone en tablet) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet)

Editie

1

Studieboek

Nee

EAN

9789401619660

Categorieën

Literatuur & Romans Feelgoodromans Humoristische romans Romance Boeken

Taal

Nederlands, nl

Boek, ebook of luisterboek?

Ebook

Beschikbaarheid

Leverbaar

Onderwerp of thema

Familie & Relaties