Naar de overkant – midprice – Santa Montefiore

Naar de overkant is een meeslepende roman geschreven door Santa Montefiore. Dit boek vertelt het verhaal van Floriana, een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar wortels in het prachtige Italië. Met haar levendige en beeldende schrijfstijl neemt Montefiore de lezers mee op een emotionele reis vol liefde, verlies en familiegeheimen.

Samenvatting:<

In Naar de overkant volgen we het leven van Floriana, een jonge vrouw die opgroeit in Londen. Wanneer haar moeder plotseling overlijdt, besluit Floriana om naar Italië te reizen. Daar ontdekt ze dat haar moeder een geheim met zich meedroeg: ze had een tweelingzus die ze nooit heeft gekend. Vastbesloten om haar familiegeschiedenis te ontrafelen, begint Floriana aan een zoektocht die haar naar de prachtige Toscaanse heuvels leidt.

Terwijl Floriana steeds dichter bij de waarheid komt, ontdekt ze ook de kracht van liefde en vergeving. Ze ontmoet Lorenzo, een charmante Italiaanse man die haar helpt bij haar zoektocht. Samen duiken ze diep in het verleden van de familie en onthullen ze lang bewaarde geheimen.

Specificaties:<

– Auteur: Santa Montefiore

– Taal: Nederlands

– Uitgever: Boekerij

– Verschijningsdatum: 1 september 2018

– Aantal pagina’s: 384

– Genre: Roman

Personages:<

1. Floriana – De hoofdpersoon van het verhaal, een jonge vrouw op zoek naar haar familiegeschiedenis.

2. Lorenzo – Een charmante Italiaanse man die Floriana helpt bij haar zoektocht.

3. Floriana’s moeder – Een mysterieuze vrouw met geheimen uit het verleden.

4. Floriana’s tweelingzus – Een onbekende zus die Floriana nooit heeft gekend.

Relevante tips:<

– Als je geïnteresseerd bent in familiegeschiedenis en het ontdekken van je wortels, is dit boek zeker de moeite waard om te lezen.

– De prachtige beschrijvingen van het Italiaanse landschap en de cultuur zorgen ervoor dat je je echt in Italië waant.

– Montefiore weet met haar meeslepende schrijfstijl de emoties van de personages tot leven te brengen, waardoor je als lezer volledig wordt meegesleept in het verhaal.

Andere werken van de auteur:<

– Onder de Italiaanse zon

– De vrouwen van kasteel Deverill

– Het geheim van Montague

– De franse tuinman

Over de auteur:<

Santa Montefiore is een internationaal bekende auteur van vele succesvolle romans. Ze staat bekend om haar meeslepende verhalen en haar vermogen om emoties op een prachtige manier te beschrijven. Haar liefde voor Italië komt duidelijk naar voren in haar boeken, waarin ze vaak de Italiaanse cultuur en landschappen verweeft in het verhaal.

Recensies:<

“Naar de overkant is een betoverende roman die je meeneemt op een emotionele reis. Montefiore weet als geen ander de lezer te raken met haar prachtige schrijfstijl en levendige personages.” – LeesLust

“Een meeslepend verhaal vol verrassende wendingen. Ik kon het boek niet wegleggen!” – Boekenliefhebber123

Conclusie:<

Naar de overkant is een absolute aanrader voor liefhebbers van meeslepende romans. Santa Montefiore weet met haar beeldende schrijfstijl en intrigerende personages de lezer van begin tot eind geboeid te houden. Het boek neemt je mee op een emotionele reis vol liefde, verlies en familiegeheimen. Mis deze prachtige roman niet!