Kamasutra voor beginners – Michele Pauli

De ‘Kamasutra’ van Mallanaga Vatsyayana is een van de oudste en bekendste boeken over de kunst van liefde en seksualiteit. Het boek ‘Kamasutra voor beginners’ van Michele Pauli is een praktische en inspirerende gids gebaseerd op de ‘Kamasutra’. Het doel van deze gids is om je seksleven te verdiepen en te verbeteren door verschillende posities en technieken uit de ‘Kamasutra’ aan je seksuele repertoire toe te voegen.

Wat is ‘Kamasutra voor beginners’?

‘Kamasutra voor beginners’ is een toegankelijke gids met eenvoudige, geïllustreerde stap-voor-stap-instructies. Het boek biedt een breed scala aan originele standjes en fantasievolle erotische technieken. Door deze technieken en standjes toe te passen, kun je je liefdes- en seksleven verdiepen, de verbinding met je partner versterken, het genot verhogen en de intimiteit bevorderen.

Wie is Michele Pauli?

Michele Pauli is de auteur van ‘Kamasutra voor beginners’. Haar doel met dit boek is om mensen te helpen hun seksleven te verdiepen en te verbeteren door de principes en technieken van de ‘Kamasutra’ op een toegankelijke manier te presenteren.

Over de ‘Kamasutra’De ‘Kamasutra’ is een oud Indiaas tekstboek over de kunst van liefde en seksualiteit. Het is geschreven door Mallanaga Vatsyayana en is een van de bekendste boeken over dit onderwerp. De ‘Kamasutra’ bevat een breed scala aan seksuele posities en technieken, en is bedoeld om mensen te helpen hun seksuele repertoire uit te breiden en hun liefdesleven te verdiepen.

Wat kun je verwachten van ‘Kamasutra voor beginners’?

‘Kamasutra voor beginners’ is een praktische en inspirerende gids die je helpt om je seksleven te verdiepen en te verbeteren. Het boek bevat eenvoudige, geïllustreerde stap-voor-stap-instructies voor verschillende seksuele posities en technieken uit de ‘Kamasutra’. Door deze technieken en posities toe te passen, kun je je liefdes- en seksleven verdiepen, de verbinding met je partner versterken, het genot verhogen en de intimiteit bevorderen.

Productspecificaties van ‘Kamasutra voor beginners’

‘Kamasutra voor beginners’ is een hardcover boek met 128 pagina’s. Het boek is geschreven in het Nederlands en is uitgebracht op 22 september 2021. Het boek bevat illustraties en heeft een gewicht van 0.42 kg. De afmetingen van het boek zijn 16.70 cm breed, 1.70 cm hoog en 21.80 cm lang. Het boek is niet een studieboek en heeft geen extra groot lettertype.

Waarom ‘Kamasutra voor beginners’ lezen?

‘Kamasutra voor beginners’ is een uitstekend boek voor iedereen die zijn of haar seksleven wil verdiepen en verbeteren. Het boek biedt een breed scala aan originele standjes en fantasievolle erotische technieken die je kunt toepassen om je liefdes- en seksleven te verdiepen, de verbinding met je partner te versterken, het genot te verhogen en de intimiteit te bevorderen.

Conclusie

‘Kamasutra voor beginners’ is een waardevolle gids voor iedereen die zijn of haar seksleven wil verdiepen en verbeteren. Het boek biedt een breed scala aan originele standjes en fantasievolle erotische technieken die je kunt toepassen om je liefdes- en seksleven te verdiepen, de verbinding met je partner te versterken, het genot te verhogen en de intimiteit te bevorderen. Of je nu nieuw bent in de wereld van de ‘Kamasutra’ of al enige ervaring hebt, dit boek heeft voor ieder wat wils.

Veelgestelde vragen

1. Is ‘Kamasutra voor beginners’ geschikt voor beginners?

Ja, zoals de titel al aangeeft, is ‘Kamasutra voor beginners’ speciaal ontworpen voor beginners. Het boek biedt eenvoudige, geïllustreerde stap-voor-stap-instructies die gemakkelijk te volgen zijn.

2. Is ‘Kamasutra voor beginners’ alleen voor koppels?

Nee, hoewel het boek voornamelijk gericht is op koppels, kan het ook nuttig zijn voor individuen die hun kennis over de ‘Kamasutra’ en seksualiteit willen uitbreiden.

3. Bevat ‘Kamasutra voor beginners’ illustraties?

Ja, ‘Kamasutra voor beginners’ bevat illustraties die de verschillende posities en technieken visueel uitleggen.

4. Is ‘Kamasutra voor beginners’ een studieboek?

Nee, ‘Kamasutra voor beginners’ is geen studieboek. Het is een gids bedoeld om je seksleven te verdiepen en te verbeteren.

5. In welke taal is ‘Kamasutra voor beginners’ geschreven?

‘Kamasutra voor beginners’ is geschreven in het Nederlands.