Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3 – Hanneke de Zoete

De zomer is hier en het is tijd om te genieten van de zon, het strand en natuurlijk een goed boek. Maar wat als dat boek niet alleen een bron van entertainment is, maar ook een bron van creativiteit, plezier en leren? Dat is precies wat je krijgt met De Zoete Zusjes – Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3. Dit boek, geschreven door Hanneke de Zoete en geïnspireerd door haar dochters, de populaire Zoete Zusjes Saar en Janna, is een must-have voor elke vakantie.

Wie zijn De Zoete Zusjes?

De Zoete Zusjes zijn Saar en Janna, de dochters van Hanneke de Zoete. Ze zijn bekend van hun superleuke YouTube-video’s waarin ze hun dagelijkse avonturen delen. Maar hun creativiteit stopt niet bij video’s. Ze hebben ook een reeks boeken geïnspireerd, waaronder het populaire “Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3”.

Hanneke de Zoete: De kracht achter De Zoete Zusjes

Hanneke de Zoete is niet alleen de moeder van de Zoete Zusjes, maar ook een succesvolle auteur. Ze maakte haar schrijversdebuut in 2019 met het kinderboek ‘Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes’. In juni 2021 won ze de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar met ‘De Zoete Zusjes zoeken een schat’. Haar boek ‘De Zoete Zusjes moppenboek’ bereikte in maart 2022 de nummer 1-positie in De Bestseller 60. Tot nu toe heeft Hanneke meer dan 700.000 exemplaren van haar boeken verkocht.

Wat maakt Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3 zo speciaal?

Dit vakantieboek is niet zomaar een boek. Het is een doeboek vol met gloednieuwe spelletjes, kleurplaten, puzzels, knutselideeën, moppen en een verhaal. Het is ontworpen om kinderen bezig te houden en hun creativiteit te stimuleren. Van het maken van hun eigen slijm tot het testen van hun kennis met de grote weetjesquiz, er is voor elk kind iets te doen.

Een vakantieboek voor het hele gezin

Het grote Zoete Zusjes vakantieboek isniet alleen voor kinderen, maar voor het hele gezin. Nodig je vriendjes, ouders, opa’s en oma’s uit voor een geweldige goochelshow. Het boek bevat ook een brief in geheimschrift die je kunt ontcijferen en delen met je familie en vrienden. Het is een geweldige manier om samen tijd door te brengen en nieuwe herinneringen te creëren.

De Zoete Zusjes vakantiepodcast

Bij Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3 hoort ook de superleuke Zoete Zusjes vakantiepodcast! Luister mee naar de vakantiedilemma’s, voorleesverhalen, weetjes en moppen van Saar, Janna en hun moeder Hanneke. Deze podcast is perfect voor onderweg, in de auto, het vliegtuig, de trein of op de boot! Maar ook voor op de camping, in het hotel of lekker thuis. Zoek in Spotify naar De Zoete Zusjes vakantiepodcast.

Productspecificaties van Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3

Het boek is geschreven in het Nederlands en heeft een paperback bindwijze. Het werd oorspronkelijk uitgebracht op 13 juni 2023. Het boek heeft 96 pagina’s en bevat geen illustraties. Het weegt 344 gram en de afmetingen zijn 190 mm breed, 10 mm hoog en 244 mm lang.

Waarom kiezen voor Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3?

Dit vakantieboek is een geweldige manier om kinderen bezig te houden tijdens de vakantie. Het is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert de creativiteit van kinderen en helpt hen nieuwe vaardigheden te leren. Bovendien is het een geweldige manier om quality time door te brengen met het gezin.

Veelgestelde vragen

1. Voor welke leeftijd is Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3 geschikt?

Het boek is geschikt voor kinderen van 6 tot 9 jaar.

2. Waar kan ik Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3 kopen?

Het boek is verkrijgbaar bij bol.com. Hier is de link naar het product.

3. Zijn er andere boeken van De Zoete Zusjes?

Ja, er zijn meerdere boeken van De Zoete Zusjes, waaronder ‘Woensdagmiddag met de Zoete Zusjes’ en ‘De Zoete Zusjes zoeken een schat’.

4. Wat is de Zoete Zusjes vakantiepodcast?

De Zoete Zusjes vakantiepodcast is een leuke en educatieve podcast die hoort bij Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3. Het bevat vakantiedilemma’s, voorleesverhalen, weetjes en moppen van Saar, Janna en hun moeder Hanneke.

5. Wat zijn enkele activiteiten in Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3?

Het boek bevat verschillende activiteiten zoals spelletjes, kleurplaten, puzzels, knutselideeën, en een verhaal. Kinderen kunnen hun eigen slijm maken, hun kennis testen met de grote weetjesquiz, een brief in geheimschrift maken, en nog veel meer.

6. Is Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3 alleen voor meisjes?

Nee, het boek is geschikt voor zowel jongens als meisjes. De activiteiten zijn ontworpen om alle kinderen te vermaken en te betrekken.

Conclusie

Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3 is meer dan alleen een boek. Het is een bron van plezier, leren en creativiteit. Of je nu op zoek bent naar een manier om je kinderen bezig te houden tijdens de vakantie, of je wilt gewoon wat quality time doorbrengen met het gezin, dit boek is de perfecte keuze. Dus waar wacht je nog op? Maak je zomer onvergetelijk met Het grote Zoete Zusjes vakantieboek 3!