De grote encyclopedie van de Rode Duivels – Geert Lambaerts

Voetballiefhebbers, opgelet! “De grote encyclopedie van de Rode Duivels” van Geert Lambaerts is een boek dat je niet mag missen. Dit boek is een uitgebreide gids over de Belgische nationale voetbalploeg, beter bekend als de Rode Duivels. Van hun eerste interland in 1904 tot de huidige generatie van wereldklasse spelers, dit boek heeft het allemaal.

Over het boek

Het boek “De grote encyclopedie van de Rode Duivels” is een uitgebreide gids die de volledige geschiedenis van de Rode Duivels beschrijft. Het boek bevat informatie over alle interlands, biografieĆ«n van alle spelers en de geschiedenis van de Rode Duivels in detail.

De inhoud

Het boek begint met de eerste interland van de Rode Duivels tegen Frankrijk in Ukkel op 1 mei 1904. Sindsdien hebben de Rode Duivels een lange geschiedenis geschreven met meer dan 800 officiƫle wedstrijden waarin meer dan 700 verschillende spelers hebben gespeeld.

Het boek biedt ook een schat aan boeiende verhalen en weetjes die je nog nooit eerder hebt gelezen. Het bevat een schat aan prachtige foto’s uit oude en nieuwe tijden, waardoor het een integraal naslagwerk en een onuitputtelijke bron van kronieken en vertellingen is.

Over de auteur

Geert Lambaerts, de auteur van het boek, heeft in samenwerking met de Belgische voetbalbond deze encyclopedie samengesteld. Zijn passie voor voetbal en zijn grondige onderzoek zijn duidelijk zichtbaar in de diepgaande en gedetailleerde informatie die in het boek wordt gepresenteerd.

Boekspecificaties

Het boek “De grote encyclopedie van de Rode Duivels” is geschreven in het Nederlands en heeft een harde kaft. Het boek werd voor het eerst uitgebracht op 3 oktober 2022. Het boek heeft 432 pagina’s en bevat geen illustraties. Het boek weegt 2372 gram en heeft de volgende afmetingen: 298 mm (lengte), 237 mm (breedte) en 43 mm (hoogte).

Conclusie

“De grote encyclopedie van de Rode Duivels” is een must-have voor elke voetballiefhebber. Het boek biedt een schat aan informatie over de Rode Duivels en is een prachtig eerbetoon aan de Belgische nationale voetbalploeg. Of je nu een die-hard fan bent van de Rode Duivels of gewoon een voetballiefhebber, dit boek is een geweldige aanvulling op je boekenplank.

Veelgestelde vragen

In welke taal is “De grote encyclopedie van de Rode Duivels” geschreven?

Het boek is geschreven in het Nederlands.

Hoeveel pagina’s heeft het boek?

Het boek heeft 432 pagina’s.

Wie is de auteur van het boek?

Het boek is geschreven door Geert Lambaerts.

Bevat het boek illustraties?

Nee, het boek bevat geen illustraties.

Wanneer werd het boek voor het eerst uitgebracht?

Het boek werd voor het eerst uitgebracht op 3 oktober 2022.