boeken over cocktails met recepten

Boeken over cocktails met recepten

Ben jij op zoek naar een boek dat je alles leert over cocktails en de perfecte recepten bevat? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel bespreken we de beste boeken over cocktails met recepten. Van klassieke cocktails tot moderne drankjes, deze boeken hebben het allemaal. Lees verder en ontdek welke boeken je moet hebben om de perfecte cocktail te maken.

Cocktails: Het Complete Handboek

Een van de beste boeken over cocktails is zonder twijfel Cocktails: Het Complete Handboek. Dit boek is geschreven door Simon Difford en bevat meer dan 3.000 recepten voor cocktails. Het boek is geïllustreerd met prachtige foto’s en biedt gedetailleerde informatie over de geschiedenis van cocktails, de verschillende soorten dranken en de technieken die nodig zijn om de perfecte cocktail te maken. Dit boek is een must-have voor elke cocktail-liefhebber.

Waar kan ik Cocktails: Het Complete Handboek kopen?

Cocktails: Het Complete Handboek is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online boekwinkels. Je kunt het boek ook bestellen via de website van Simon Difford.

The Joy of Mixology

The Joy of Mixology is een ander geweldig boek over cocktails. Geschreven door Gary Regan, biedt dit boek een diepgaande kijk op de wereld van cocktails. Het boek bevat meer dan 350 recepten voor cocktails, evenals informatie over de verschillende soorten dranken en de geschiedenis van cocktails. Het boek is geschreven in een toegankelijke stijl en biedt veel praktische tips en trucs voor het maken van de perfecte cocktail.

Waar kan ik The Joy of Mixology kopen?

The Joy of Mixology is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online boekwinkels. Je kunt het boek ook bestellen via de website van Gary Regan.

The Craft of the Cocktail

The Craft of the Cocktail is geschreven door de legendarische mixoloog Dale DeGroff. Het boek bevat meer dan 500 recepten voor cocktails en biedt gedetailleerde informatie over de verschillende soorten dranken en de technieken die nodig zijn om de perfecte cocktail te maken. Het boek is geïllustreerd met prachtige foto’s en biedt veel praktische tips en trucs voor het maken van de perfecte cocktail.

Waar kan ik The Craft of the Cocktail kopen?

The Craft of the Cocktail is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online boekwinkels. Je kunt het boek ook bestellen via de website van Dale DeGroff.

The PDT Cocktail Book

The PDT Cocktail Book is geschreven door Jim Meehan en bevat meer dan 300 recepten voor cocktails. Het boek is geïllustreerd met prachtige foto’s en biedt gedetailleerde informatie over de geschiedenis van cocktails, de verschillende soorten dranken en de technieken die nodig zijn om de perfecte cocktail te maken. Dit boek is een must-have voor elke cocktail-liefhebber.

Waar kan ik The PDT Cocktail Book kopen?

The PDT Cocktail Book is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online boekwinkels. Je kunt het boek ook bestellen via de website van Jim Meehan.

Death & Co: Modern Classic Cocktails

Death & Co: Modern Classic Cocktails is geschreven door David Kaplan, Nick Fauchald en Alex Day. Het boek bevat meer dan 500 recepten voor cocktails en biedt gedetailleerde informatie over de geschiedenis van cocktails, de verschillende soorten dranken en de technieken die nodig zijn om de perfecte cocktail te maken. Het boek is geïllustreerd met prachtige foto’s en biedt veel praktische tips en trucs voor het maken van de perfecte cocktail.

Waar kan ik Death & Co: Modern Classic Cocktails kopen?

Death & Co: Modern Classic Cocktails is verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online boekwinkels. Je kunt het boek ook bestellen via de website van David Kaplan.

Conclusie

Als je een cocktail-liefhebber bent, dan zijn deze boeken over cocktails met recepten een must-have. Van klassieke cocktails tot moderne drankjes, deze boeken bevatten alles wat je nodig hebt om de perfecte cocktail te maken. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde mixoloog, deze boeken zijn een geweldige bron van informatie en inspiratie.

FAQs

1. Wat zijn de beste boeken over cocktails met recepten?

De beste boeken over cocktails met recepten zijn Cocktails: Het Complete Handboek, The Joy of Mixology, The Craft of the Cocktail, The PDT Cocktail Book en Death & Co: Modern Classic Cocktails.

2. Waar kan ik deze boeken kopen?

Deze boeken zijn verkrijgbaar bij de meeste boekhandels en online boekwinkels.

3. Bevatten deze boeken gedetailleerde informatie over cocktails?

Ja, deze boeken bevatten gedetailleerde informatie over de geschiedenis van cocktails, de verschillende soorten dranken en de technieken die nodig zijn om de perfecte cocktail te maken.

4. Zijn deze boeken geschikt voor beginners?

Ja, deze boeken zijn geschikt voor zowel beginners als doorgewinterde mixologen. Ze bieden veel praktische tips en trucs voor het maken van de perfecte cocktail.

5. Zijn de recepten in deze boeken gemakkelijk te volgen?

Ja, de recepten in deze boeken zijn gemakkelijk te volgen en worden stap voor stap uitgelegd.