bestsellers boeken

Welkom bij ons artikel over de bestsellers boeken! Als fervente lezer weet u vast dat er heel wat boeken op de markt zijn, maar welke zijn nu de absolute toppers? In dit artikel gaan we dieper in op de meest verkochte boeken van het moment en vertellen we u meer over de auteurs, de verhalen en waarom deze boeken zo populair zijn.

Wat zijn bestsellers boeken?

Voordat we dieper ingaan op de bestsellers van het moment, is het belangrijk om te weten wat we bedoelen met deze term. Een bestseller is een boek dat in een bepaalde periode zeer veel verkocht wordt. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een goede marketingcampagne, maar ook met de kwaliteit van het boek zelf. Bestsellers boeken zijn vaak geschreven door bekende auteurs en hebben een verhaal dat veel mensen aanspreekt.

De top 5 bestsellers boeken van het moment

1. ‘De zeven zussen’ van Lucinda Riley

2. ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman

3. ‘Grote verwachtingen’ van Geert Mak

4. ‘Grand Hotel Europa’ van Ilja Leonard Pfeijffer

5. ‘De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door’ van Herman Finkers

1. ‘De zeven zussen’ van Lucinda Riley

‘De zeven zussen’ is het eerste deel van een zevendelige reeks en vertelt het verhaal van zes zussen die na de dood van hun adoptiemoeder op zoek gaan naar hun biologische ouders. Het boek speelt zich af in verschillende landen en tijdsperiodes, waardoor het een erg veelzijdig verhaal is. Het boek is al meer dan een miljoen keer verkocht en heeft vele lovende recensies ontvangen.

2. ‘De meeste mensen deugen’ van Rutger Bregman

‘De meeste mensen deugen’ is een non-fictie boek waarin Rutger Bregman laat zien dat de meeste mensen van nature goed zijn. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en laat zien dat we vaak een vertekend beeld hebben van de wereld om ons heen. Het boek is een bestseller in zowel Nederland als België en heeft veel discussie losgemaakt.

3. ‘Grote verwachtingen’ van Geert Mak

‘Grote verwachtingen’ is het vervolg op ‘In Europa’ en beschrijft de geschiedenis van Europa vanaf 1999 tot nu. Het boek is een mix van persoonlijke verhalen, politieke ontwikkelingen en maatschappelijke veranderingen. Het boek is erg goed ontvangen en wordt gezien als een belangrijk werk over de recente geschiedenis van Europa.

4. ‘Grand Hotel Europa’ van Ilja Leonard Pfeijffer

‘Grand Hotel Europa’ is een roman die zich afspeelt in een oud hotel in Venetië. Het boek gaat over liefde, kunst en de vergankelijkheid van de Europese cultuur. Het boek is erg goed ontvangen en wordt gezien als een van de beste boeken van 2018.

5. ‘De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door’ van Herman Finkers

‘De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door’ is het eerste boek van cabaretier Herman Finkers. Het boek bevat een verzameling van zijn mooiste en grappigste uitspraken en gedichten. Het boek is een bestseller in Nederland en wordt geprezen om zijn humor en poëzie.

Waarom zijn deze boeken zo populair?

De bestsellers van het moment hebben allemaal iets gemeenschappelijk: ze spreken een breed publiek aan. Of het nu gaat om een roman, een non-fictie boek of een bundel met gedichten, deze boeken hebben een verhaal dat mensen raakt. Daarnaast zijn de auteurs van deze boeken vaak bekend en hebben ze in het verleden al succesvolle boeken geschreven. Dit zorgt voor een zekere reputatie en wekt de interesse van lezers die eerder van deze auteurs hebben genoten.

Conclusie

De bestsellers van het moment zijn stuk voor stuk boeken die een groot publiek aanspreken. Of het nu gaat om een roman, non-fictie of gedichten, deze boeken weten mensen te raken. Door de reputatie van de auteurs en het succes van eerdere boeken, wekken deze boeken de interesse van lezers die op zoek zijn naar kwalitatieve lectuur.

FAQs

1. Wat zijn bestsellers boeken?

Een bestseller is een boek dat in een bepaalde periode zeer veel verkocht wordt.

2. Wie zijn de auteurs van de bestsellers boeken?

De auteurs van de bestsellers boeken zijn Lucinda Riley, Rutger Bregman, Geert Mak, Ilja Leonard Pfeijffer en Herman Finkers.

3. Waarom zijn deze boeken zo populair?

De bestsellers van het moment hebben allemaal iets gemeenschappelijk: ze spreken een breed publiek aan. Of het nu gaat om een roman, een non-fictie boek of een bundel met gedichten, deze boeken hebben een verhaal dat mensen raakt.

4. Hoe kan ik deze bestsellers boeken kopen?

Deze bestsellers boeken zijn te koop bij de meeste boekhandels en online winkels zoals Bol.com en Amazon.

5. Zijn er nog andere goede boeken die ik kan lezen?

Er zijn natuurlijk nog tal van goede boeken die het lezen waard zijn. Neem eens een kijkje bij de literatuur- of non-fictie secties van uw favoriete boekhandel en ontdek nieuwe pareltjes!